Retro pregled ukupne količine predoziranja: Nerevan mačizam koji u prvi plan stavlja zabavu

Titula: Totalno predoziranje: Gunslingerova priča u Meksiku
Žanr: Treća osoba pucač
Platforma (s): OG Xbox, PS2, PC
Proizvođač: Rok igre
Nakladnik: SCi igre
Datum objave: Rujna 16th, 2005

Rokovi igre i SCi igre iz 2005. pucač treće osobe, Totalno predoziranje: Gunslingerova priča u Meksiku jedan je od onih skrivenih dragulja iz šestog roda koji su izlazili u vrijeme u kojem je bilo što drugo s trećom osobom ili otvorenim svijetom vjerojatno zasjenilo sve ostale GTA-klon kloni koji su za to vrijeme preplavili konzole. No, unatoč svojoj jednostavnoj prirodi, datiranoj grafici i nerafiniranom izvođenju nekih zabavnih koncepata, ukupno Predoziranje bila je definitivno igra svoga doba i vrijedna je igranja ako tražite pucač ispunjenog mačizmom koji zabavu stavlja u prvi plan. Nastaviti čitanje "Totalni pregled pretjeranog doziranja: nerevan mačizam koji u prvi plan stavlja zabavu"

Pregled borbe protiv bijesa: kakve su ulice bijesa 4 trebale biti

Titula: Borite se protiv bijesa
Žanr: Simulacija borbe-up
igrači: 1 - 3
platforme: Xbox Jedan, PS4, Nintendo Switch, PC (Pregledano)
Proizvođač: SebaGamesDev, BlitWorks
Datum objave: Rujna 19th, 2017

Sviđaju mi ​​se nešto što su napravili LizardCube, Guard Crush i DotEmu Streets of Rage 4, Umjetnost je uglavnom dobro izvedena, a osnovni sustav borbe može biti općenito ugodan, s nekim pristojnim fazama. Ali moja najveća grižnja igre je ona izvan Streets of Rage 3 znakova, niti jedan od ostalih zadanih znakova nema osnovna sredstva da se maknu s puta, pravilno pariraju ili izvrgnu napade - s izuzetkom da Cherry može pokrenuti i Adam moći lagano skočiti lijevo ili desno. To stvara prilično zagonetku na težim postavkama poteškoća u kojima jednostavno ne možete pobjeći s puta ili se nemate načina braniti od dolaznih napada. Nastaviti čitanje "Fight'N Rage Review: Što su ulice bijesa 4 trebale biti"

Crysis Retro Review: najštedljiviji dosadašnji FPS

Retro pregled Crysis

Titula: kriza
Žanr: Prva osoba pucač
platforme: PC
Proizvođač: Crytek
Nakladnik: Electronic Arts
Datum objave: Studenog 13th, 2007

Čudno mi je da naslov retro retro pregleda 13-godišnje igre može sadržavati istinu koja nije bila i neće biti (u doglednoj budućnosti) niti dovedena u zastaru s obzirom na trenutno stanje u igrama. I ne, nisi ga pročitao pogrešno. kriza, za bolje ili za loše, još uvijek je tehnički postignut strelac prve osobe do sada, a ne vidi se igra koja se čini namjerom svrgavanja kralja. Sramotno je koliko je industrija igara napredovala od 2007., ali tako je palo kockice. Nastaviti čitanje "Crysis Retro pregled: najmodernije postignut FPS do sad"

Retro misija evoluirala retro pregled: Hot Chicks i Big Wanzers

Titula: Razvila se prednja misija
igrači: 1 - 4 (online)
Žanr: Treća osoba pucač
platformske: Xbox 360, PS3, PC
Proizvođač: Igre s dvostrukom heliksom
Nakladnik: Square Enix
Datum objave: 16. rujna 2010

Budući da izdavači AAA odbijaju praviti igre za prave igrače i odlučili su napuniti svoje igre odvratnom, degeneriranom propagandom, mnogi od nas morali su pribjeći igranju samo igara u našem katalogu. Jedna igra koja je bila vrijedna putovanja u sedme knjige o povijesti gena je Square Enix i Konami's Razvila se prednja misija, mehanička pucačina treće osobe za Xbox 360, PS3 i PC, s vrućim pilićima i puno velikih robota za pokretanje. Nastaviti čitanje "Retro pregled misije: Hot Chicks and Big Wanzers"

Retro pregledna vojska: Gotovo bolja od nastavka

Retro pregled vojske dvaju

Titula: Vojska dvojice
Žanr: Treća osoba pucač
igrači: 1 - 2 (podijeljeni zaslon ili online)
platforme: Xbox 360, PS3
Proizvođač: EA Montreal
Nakladnik: Electronic Arts
Datum objave: Ožujak 4th, 2008

EA Montreal nije uvijek bio zajednički razvojni odjel za treće zemlje koji je udomljavao raznolikost i proizvodio beskorisne igre koje nisu privlačile nikoga osim Twitteratija i mentalno bolesnih sikofata. Bilo je vremena kada je Electronic Arts bio željan pravljenja igara za prave igrače, a između 2007. i 2013. to su nekako i radili. Vojska dvojice bio je jedan od njihovih eksperimentalnih naslova koji su započeli kratkotrajnu franšizu tijekom kasnih auta. Nastaviti čitanje "Vojska dviju retro knjiga: gotovo bolja od nastavka"

Vojska dva: Retro pregled 40. dana: Muška co-op igra iz prošlih vremena

Pregled vojske 40. dana

Titula: Vojska dvoje: 40th Day
Žanr: Treća osoba pucač
igrači: 1 - 2 (internetska suradnja ili podijeljeni ekran)
platforme: Xbox 360, PS3
Proizvođač: EA Montreal
Nakladnik: Electronic Arts
Datum objave: Siječanj 12th, 2010

Stvarno ih više ne čine ovakvim. Kao što neki od vas znate, vratio sam se igranju i preispitivanju starijih igara jer je gotovo svaki novi AAA naslov ispunjen zamagljenom degeneriranjem i ljevičarskom propagandom. Sada dok nemam puno toga dobrog za reći Vojska dvoje: 40th Day, koji je nastavak izleta iz 2008. godine Vojska dvojice, S lakoćom mogu reći da je pucač treće osobe testosteronom koji puca kod kuće pristojno (ako ne i umjereno zabavno) Gears of War klon koji je izašao za vrijeme monopola smeđe-sive palete. Nastaviti čitanje "Dvije vojske: Retro pregled 40. dana: Muška co-op igra prošlih vremena"

Brutal Legend Retro Review: Zadnja originalna AAA igra

Retro pregled Brutalne Legende

Titula: Legenda Brütala
Žanr: Avantura / RTS / Hack-a-Slash
platforme: PS3, Xbox 360, PC (Pregledano)
Proizvođač: Double Fine Productions
Nakladnik: Electronic Arts
Datum objave: Listopada 13th, 2009

Budući da više ne prave dobre igre u prostoru AAA koji nisu budni ili su puni degeneracije abecede, polako sam vrijeme u svoj zadnji katalog igara preko kućnih konzola i računala. Najnovija igra kojom bih se obradovao je igra koju sam prvotno ignorirao kad je izašla jer se činilo kao da marketinški tim nije znao kako promovirati igru, a pošto EA kao da nije znao što da učini Brutalna legenda, Odmah sam to ignorirao kad je prvi put izašao. Mogu sa sigurnošću reći da je to bila velika pogreška sa moje strane, jer ova igra je puna testosterona, negativan zvučni zapis, vrući pilići s velikim jajima i neispravnim borbenim sustavom. Nastaviti čitanje "Brutalna legenda Retro Review: Zadnja originalna AAA igra"

Retro pregled kapetana Amerike Super vojnik: mnogo potreban junak za igranje

Pregled super vojnika kapetana Amerike

Titula: Kapetan Amerika: Super vojnik
Žanr: Beat-'em-up
platforme: Xbox 360, Wii, PS3 (pregledano)
razvijač Igre na sljedećoj razini
Nakladnik: Sega
Datum objave: Lipnja 15th, 2011

Kao što znate, sve su novije igre zapuštene, pa sam prošao kroz svoj katalog leđa da bih odigrao neke naslove koje sam propustio iz prošlih godina prije nego što je Social Justice Warriors kooptirao cijelu medijsku industriju. Jedna takva igra koja mi je zapala za oko bila je vezanje Igre na sljedećoj razini za super heroj uživo u akciji, Kapetan Amerika: Prvi osvetnik. Nastaviti čitanje "Retro pregled kapetana Amerike Super vojnik: mnogo potreban junak za igranje"

Wreckfest Review: Prava trkačka igra za navijače Real Racinga

Wreckfest Review

Titula: Wreckfest
Žanr: Trkaći
igrači: 1 - 24 (online)
platforme: PS4, Xbox Jedan, PC (Pregledano)
Proizvođač: Bugbear Entertainment
Nakladnik: THQ Nordic
Cijena: $ 39.99
Datum objave: Lipnja 14th, 2018

Bez da trošim puno riječi, mogu otvoreno reći da su Bugbear Entertainmaint Wreckfest dobro vrijedi kupiti. Kupite ga trebali biste ako uživate u visoko oktanskim, fizikalnim simulatorima. Igra ima nekih grubih mjesta po rubovima, poput kartice pokazivača koja se ponekad ne pojavljuje tijekom navigacije po izbornicima, ili se neki od izbornika ne ispravno učitavaju ili neki rijetki kadrovi koji zaglave u određenim dijelovima ovalne asfaltne staze gdje vidikovac dolazi na vidjelo. Nastaviti čitanje "Wreckfest Review: Real Racing igra za ljubitelje stvarnog trčanja"

Hypercharge unboxed pregled: Akcijska igra za dječake bez dnevnog reda

Hypercharged bez kutije

Titula: Hypercharge bez kutijice
igrači: 1 - 4 (podijeljeni zaslon, LAN i / ili online)
Žanr: Strijelac / obrambena kula prve osobe
platforme: PC, Nintendo Switch, Xbox jedan
Proizvođač: Digitalni Cybercherries
Datum objave: Siječnja 31st, 2020
Cijena: $ 19.99

Digitalne cybercherries ' Hiper punjenje: Bez upotrebe jedno je od vrlo rijetkih izdanja u [tekućoj godini] koje je nepripoljenički dizajnirano za specifičnu publiku: dječake. U igri nema matrijarhalnih poruka, nema vas odvratnih ženskih voditelja koji vam dobacuju interkom; nema lezbijki s poluobrijanim glavama koji vam predavaju o toksičnoj muškosti; nijedna vojnica koja žmire za jednakošću ili zastave u boji duge koje zauzimaju mogućnosti prilagodbe likova. Nastaviti čitanje „Hypercharge unboxed pregled: akcijska igra za dječake bez dnevnog reda“

7.62 Retro preglednik tvrdog života: Život tvrdog udara

Titula: 7.62 Tvrdi život
Žanr: SRPG
Platforma (s): PC
Proizvođač: HLA tim / Apeiron
Nakladnik: 1C poduzeća
Datum objave:2007 / 2015

Tvrtke 1C, Apeiron i HLA tima 7.62 zaista je težak život ... ali ne na dobar način. Nakon što sam s igrom proveo gotovo 165 sati, već od samog početka mogu sa sigurnošću reći da ćete ga htjeti preskočiti. Čak i ako očajnički tražite čvrsto Jagged Alliance klonirajte ga ovdje nećete naći sa svim bugovima, propustima, padovima igara i spasiti korupciju, morat ćete se boriti za prolazak kako biste došli do završnih kredita. Nastaviti čitanje "7.62 Pregled teškog života: Hard Knock Life"

Daljnji pregled: služenje dvojici gospodara, napuštanje obojice

Film koji je pokušao poslužiti dva gospodara samo da bi ih obojica napustila

Razina budnosti: Žut

Prvenstveno ograničeno na poznatu lezbijsku scenu i ranu reprezentacijsku politiku žene koja izmišlja žarulju / struju. Suptilno kimne prema miješanju u trku. Nastaviti čitanje "Nadolazeći pregled: Služenje dvojici gospodara, koje su obojica napustila"

Retro of Argonauts Retro Review: Kriza identiteta

Pregled uspona argonauta

Titula: Uspon Argonauta
Žanr: Avantura
platforme: Xbox 360, PS3, PC (Pregledano)
Proizvođač: Tekuća zabava
Nakladnik: Codemasters
Datum objave: Prosinca 12th, 2008

Tekuća zabava i kodeksi Uspon Argonauta bila je jedna od onih unovčenih igara koje su izlazile za vrijeme ludnice od 60 dolara gdje su svi i njihova majka smatrali da njihov naslov vrijedi visoku cijenu ulaska, čak i kad očito nisu bili vrijedni tražene cijene. Nastaviti čitanje Retro pregled “Rise Of Argonauts: Kriza identiteta”