Buduće igre će se vratiti ovog kolovoza i otkrit će nove igre

E3 2020 se neće dogoditi ove godine, a da bi održali mjesto godišnjih igara podgrupa je digitalnih događaja vođenih s web mjesta. Jedan od mnogih digitalnih eksponata je i GamesRadar's Future Games Show, koji će se ovog mjeseca vratiti na istaknuti triple-A igre i igrati domaćina najava novih videoigara.

Ako se slučajno suzdržavate ili često GamesRadar, znajte da će prodajna mreža proći kroz svoj drugi Future Games Show događaj kasnije ovog mjeseca.

Predmetna emisija, poput dva mjeseca, digitalna je izložba "najuzbudljivijih igara 2020. i šire." Uz to, Future Games Show sadržavat će ekskluzivne prikolice, nove najave i duboke zarone na postojećim indie i triple-A igrama.

Nadalje, ovaj posebni digitalni događaj započet će 28. kolovoza u 8:00 BST / 3:00 EDT / 12:00 PDT. Također, očekujte više detalja u narednim tjednima kako bi se istaknule istaknute igre koje bi trebale biti pokrenute tijekom 2020. godine.

Anyway, you can read over what this month’s Future Games Show has in store when the 28th rolls around leading up to the digital edition of Gamescom 2020:

“Join us on Friday, August 28 at 8PM BST / 3PM EDT / 12PM PDT for another fantastic showcase of exclusive trailers, announcements, and deep dives into existing AAA and indie games due to launch in 2020 and beyond.”

Štoviše, ljudi će moći uhvatiti Future Games Show na više društvenih medija i platformama za strujanje kao što su YouTube, Twitch, Twitter i Facebook, krajem kolovoza. I neočekivano, ovaj će se događaj promovirati na mrežnim stranicama Budućnosti, što uključuje PC Gamer, TechRadar, T3, Tom's Guide i još mnogo toga.

I na kraju, kao i lipanjski događaj, očekujte da će gomila indie igara preplaviti scenu, kao i mobilne naslove, s vrlo malo ili nikakvih stvarnih podataka o ništa značajnom.